U heeft nog
de tijd om uw bestelling voor morgen te plaatsen

FAQ

  Bestellen

 • Wat is het voordeel van het aanmaken van een account?

  Door een account aan te maken kunt u uw gegevens opslaan. Zo kunt u bij uw bestelling o.a. het betalingproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan en uw bestellingen bekijken.

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

  Indien u uw bestelling wilt annuleren, verzoeken wij u zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 op +31(0)115 431 272. Als de bestelling al verzonden is kunnen we deze helaas niet meer annuleren.

  Betalen

 • iDeal

  iDEAL is online betalen via uw eigen telebankiersysteem thuis. Het geld wordt direct aan ons overgemaakt. Deelnemende banken aan het IDEAL-telebankiersysteem zijn ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank en SNS. Met iDEAL rekent u af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 • Beveiliging

  Uw betaling wordt via een beveiligde lijn naar de internetkassa (SSL verbinding) geleid, die de afhandeling van uw transactie verzorgt. Aan het slotje bovenin uw scherm kunt u zien dat de gegevens gecodeerd verstuurd zijn via een zogenaamde "secure connection". Zodra de internetkassa de betaling ontvangen heeft, zal Dees de Echte Bakker uw bestelling klaarmaken.

 • Betalen in de winkel en bij levering

  Bestellingen kunnen ook contant of middels pinbetaling in onze winkels voldaan worden. Ingeval van levering kunt u uw bestelling ook contant voldoen.

  Algemene voorwaarden

 • Privacy Policy

  Bakkerij Dees respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Bakkerij Dees zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Bakkerij Dees gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Om het winkelen bij Bakkerij Dees zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
  • Als u bij Bakkerij Dees een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
  • Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

  Bakkerij Dees verkoopt uw gegevens niet 
  Bakkerij Dees zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 • Disclaimer

  Bakkerij Dees besteedt veel zorg aan het maken van foto’s en omschrijvingen die zo goed mogelijk het artikel weergeven. Door technische storingen of typefouten kan het gebeuren dat deze niet volledig overeenkomen met de werkelijkheid en/of er een foutieve prijs op de website staat. Ook de kleuren op de foto’s kunnen iets verschillen door de kunstmatige omstandigheden van de studio waarin ze gemaakt worden.

  Uiteraard doet Bakkerij Dees er alles aan om dit alles te voorkomen. Mocht u een fout vinden, neemt u dan contact op met de klantenservice. Zij zullen de fout zo snel mogelijk proberen te herstellen.

  Veel gestelde vragen

 • Zijn de getoonde prijzen op de website inclusief BTW?

  Ja, de artikelprijzen op de website zijn inclusief BTW

 • Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?

  U ontvangt per e-mail een orderbevestiging van uw bestelling met een uniek ordernummer. Het is daarom zeer belangrijk dat u het juiste e-mailadres aan ons opgeeft. LET OP deze orderbevestiging is tevens uw betalingsbewijs, bewaar het dus op uw computer en/of print hem uit! Bij het versturen van uw bestelling krijgt u nog een e-mail met de verzendgegevens.

 • Ik heb geen mail ontvangen?

  Check in eerste instantie uw SPAM box. Indien u geen e-mail ontvangen hebt, kan het zijn dat er iets mis is gegaan tijdens de bestelprocedure en uw bestelling niet voltooid is. Check uw account of de bestelling hierin staat. Neem in ieder geval contact met ons op.

Lees meer